Mitroi a furat dar a și făcut pentru EL și PNL

Actual

ACTUALITATE – Valu lui Traian, 16 Mai 2024 https://buletindevalu.ro/

Florin Mitroi, primarul demisionar al comunei Valu lui Traian, a fost subiectul unor controverse recente, acuzat că și-a folosit poziția pentru a-și îmbogăți atât pe sine, cât și partidul său, PNL. Locuitorii susțin că aceste realizări au venit la pachet cu avantaje personale semnificative.

Mitroi a trimis recent trei scrisori către comunitatea locală, fiecare având un ton diferit, dar un scop comun: să-și justifice acțiunile și să asigure susținerea pentru succesorul său propus. Într-una dintre aceste scrisori, el a promis continuarea investițiilor în infrastructură, dar a evitat să abordeze direct acuzațiile de corupție care îl urmăresc.

În ciuda acestor controverse, Mitroi a rămas un personaj influent în politica locală. A refuzat candidatura la Consiliul Județean Constanța, declarând că vrea să rămână loial comunei sale. Această decizie a fost privită de unii ca un gest de devotament, iar de alții ca o manevră politică pentru a menține controlul asupra resurselor locale.

Pe fondul acestor evenimente, comunitatea din Valu lui Traian rămâne divizată. Unii locuitori apreciază eforturile sale, majoritatea însă, sunt sceptici și consideră că investițiile publice au fost gestionate cu un interes prea mare pentru beneficii personale și pentru consolidarea poziției PNL.

ACTUALITATE https://buletindevalu.ro/

  • Sumar al celor 3 scrisori trimise de Florin Mitroi (3 Mai 2024): Mitroi a adresat comunității trei scrisori distincte, fiecare cu mesaje care variază de la justificarea activităților sale până la pledoaria pentru susținerea succesorului său.
  • Scrisoarea lui Mitroi către Vălureni: Promisiuni generoase, realizări modeste (2 Aprilie 2024): O analiză critică asupra promisiunilor făcute de Mitroi și realizările sale.
  • Florin Mitroi Părăsește Primăria Valu lui Traian. Va Candida la Consiliul Județean Constanța (15 Martie 2024): Mitroi anunță demisia sa din funcția de primar, cu intenția inițială de a candida la Consiliul Județean Constanța, pe care ulterior a refuzat-o.

Pentru a rămâne la curent cu evoluțiile din Valu lui Traian și activitățile lui Florin Mitroi, abonați-vă la Buletinul de Valu. https://buletindevalu.ro/

BULETIN DE VALU – Sursa ta de informații despre Valu lui Traian. https://buletindevalu.ro/

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Felicia Ovanesian – O figură controversată în spatele afacerilor dubioase din Constanța

Într-un articol recent, investigația jurnalistică dezvăluie o poveste întunecată care se desfășoară în inima Constanței, avându-l în centrul ei pe Felicia Ovanesian. Înconjurată de o atmosferă de afaceri dubioase și acuzații de manipulare a sistemului juridic, Ovanesian se află sub lumina reflectoarelor pentru toate motivele greșite. Terenul deținut de Ovanesian, …

Actual
13 mai: Ziua Internațională a Dorului. Ce este dorul și de ce nu se poate traduce în alte limbi

În data de 13 mai 2015, România a marcat pentru prima dată Ziua Dorului, un eveniment inițiat de membrii trupei Vunk. Această inițiativă a fost dedicată celor care se simt nostalgici sau lipsiți de ceva drag din viața lor, fie că este vorba despre țară, persoane dragi sau vremuri trecute. …

Actual
RESIST!!!

RESIST!!!