Regatul Unit „ia în considerare” un tribunal de sprijin pentru a analiza potențialele crime de război din Ucraina

Wow

Marea Britanie va „lua în considerare” sprijinirea unui tribunal special pentru a analiza potențialele crime de război din Ucraina , după ce președintele țării, Volodymyr Zelensky , a îndemnat națiunile să susțină ideea.

Acesta vine după ce Curtea Penală Internațională (CPI) a emis un mandat de arestare a președintelui rus Vladimir Putin, acuzându-l că poartă responsabilitatea personală pentru răpirea copiilor din Ucraina.

Vorbind în timpul unei conferințe de la Lancaster House din centrul Londrei , unde au fost adunați miniștrii justiției din întreaga lume, Karim Khan KC a cerut Rusiei „readucerea” copiilor în Ucraina, deoarece au fost detaliate presupusele crime de război.

La încheierea întâlnirii, dl Zelensky, care a apărut într-un mesaj preînregistrat, a cerut delegaților să susțină un tribunal pentru a analiza „agresiunea” rusă.

Surce here.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Revoluția Anti-BOR Inițiată de Maneliști – Declarații ale purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu

București, România – Un grup de maneliști a lansat recent o mișcare controversată împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), provocând un val de reacții în întreaga țară. Inițiatorii acestei mișcări susțin că dorința lor este de a atrage atenția asupra influenței pe care o consideră restrictivă din partea Bisericii asupra libertății …

Actual
Mitroi a furat dar a și făcut pentru EL și PNL

ACTUALITATE – Valu lui Traian, 16 Mai 2024 https://buletindevalu.ro/ Florin Mitroi, primarul demisionar al comunei Valu lui Traian, a fost subiectul unor controverse recente, acuzat că și-a folosit poziția pentru a-și îmbogăți atât pe sine, cât și partidul său, PNL. Locuitorii susțin că aceste realizări au venit la pachet cu …

Actual
RESIST!!!

RESIST!!!