Cea mai modernă flotă de ambarcațiuni de traininig din Europa apartine CERONAV

Actual

Marinarii români beneficiază de cea mai modernă flotă de ambarcațiuni de training din Europa, după ce Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a investit în echipamente de ultimă generație.

Echipa CERONAV, condusă de directorul general Ovidiu Cupsa, a reușit să asigure cele mai bune condiții de pregătire pentru marinarii români prin achiziționarea a patru ambarcațiuni de training, dotate cu cele mai avansate tehnologii.

„Suntem mândri să putem oferi marinarilor români cele mai moderne și performante ambarcațiuni de training din Europa. Aceste echipamente ne permit să furnizăm un nivel de pregătire ridicat și să ne menținem poziția de lideri în domeniul pregătirii personalului navigant din România și nu numai”, a declarat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Flota de ambarcațiuni de training este dotată cu sisteme de simulare de ultimă generație, care reproduc cu exactitate condițiile de navigare de pe mare. Acestea permit marinariilor să se pregătească în condiții similare cu cele din timpul navigației și să-și îmbunătățească abilitățile de navigare și comunicare.

CERONAV a reușit să își consolideze poziția pe piața de pregătire a personalului navigant prin parteneriatele semnate cu universitățile din Constanța. Aceste parteneriate au ca scop promovarea imaginii instituției și creșterea gradului de vizibilitate pe piața internațională.

„Prin parteneriatele noastre cu universitățile din Constanța, ne dorim să atragem cât mai mulți tineri talentați în domeniul navigației și să creștem gradul de vizibilitate al CERONAV pe piața internațională. În același timp, suntem hotărâți să rămânem lideri în domeniul pregătirii personalului navigant din România și să ne menținem în topul furnizorilor de servicii de pregătire la nivel mondial”, a mai spus Ovidiu Cupsa.

CERONAV a demonstrat încă o dată că este o instituție de încredere, care investește în pregătirea și perfecționarea personalului navigant, reușind să ofere cele mai bune condiții de pregătire și cele mai moderne echipamente de training pentru marinarii români. mai multe aici

Actual
Mitroi a furat dar a și făcut pentru EL și PNL

ACTUALITATE – Valu lui Traian, 16 Mai 2024 https://buletindevalu.ro/ Florin Mitroi, primarul demisionar al comunei Valu lui Traian, a fost subiectul unor controverse recente, acuzat că și-a folosit poziția pentru a-și îmbogăți atât pe sine, cât și partidul său, PNL. Locuitorii susțin că aceste realizări au venit la pachet cu …

Actual
Felicia Ovanesian – O figură controversată în spatele afacerilor dubioase din Constanța

Într-un articol recent, investigația jurnalistică dezvăluie o poveste întunecată care se desfășoară în inima Constanței, avându-l în centrul ei pe Felicia Ovanesian. Înconjurată de o atmosferă de afaceri dubioase și acuzații de manipulare a sistemului juridic, Ovanesian se află sub lumina reflectoarelor pentru toate motivele greșite. Terenul deținut de Ovanesian, …

Actual
13 mai: Ziua Internațională a Dorului. Ce este dorul și de ce nu se poate traduce în alte limbi

În data de 13 mai 2015, România a marcat pentru prima dată Ziua Dorului, un eveniment inițiat de membrii trupei Vunk. Această inițiativă a fost dedicată celor care se simt nostalgici sau lipsiți de ceva drag din viața lor, fie că este vorba despre țară, persoane dragi sau vremuri trecute. …