Cea mai modernă flotă de ambarcațiuni de traininig din Europa apartine CERONAV

Actual

Marinarii români beneficiază de cea mai modernă flotă de ambarcațiuni de training din Europa, după ce Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a investit în echipamente de ultimă generație.

Echipa CERONAV, condusă de directorul general Ovidiu Cupsa, a reușit să asigure cele mai bune condiții de pregătire pentru marinarii români prin achiziționarea a patru ambarcațiuni de training, dotate cu cele mai avansate tehnologii.

„Suntem mândri să putem oferi marinarilor români cele mai moderne și performante ambarcațiuni de training din Europa. Aceste echipamente ne permit să furnizăm un nivel de pregătire ridicat și să ne menținem poziția de lideri în domeniul pregătirii personalului navigant din România și nu numai”, a declarat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Flota de ambarcațiuni de training este dotată cu sisteme de simulare de ultimă generație, care reproduc cu exactitate condițiile de navigare de pe mare. Acestea permit marinariilor să se pregătească în condiții similare cu cele din timpul navigației și să-și îmbunătățească abilitățile de navigare și comunicare.

CERONAV a reușit să își consolideze poziția pe piața de pregătire a personalului navigant prin parteneriatele semnate cu universitățile din Constanța. Aceste parteneriate au ca scop promovarea imaginii instituției și creșterea gradului de vizibilitate pe piața internațională.

„Prin parteneriatele noastre cu universitățile din Constanța, ne dorim să atragem cât mai mulți tineri talentați în domeniul navigației și să creștem gradul de vizibilitate al CERONAV pe piața internațională. În același timp, suntem hotărâți să rămânem lideri în domeniul pregătirii personalului navigant din România și să ne menținem în topul furnizorilor de servicii de pregătire la nivel mondial”, a mai spus Ovidiu Cupsa.

CERONAV a demonstrat încă o dată că este o instituție de încredere, care investește în pregătirea și perfecționarea personalului navigant, reușind să ofere cele mai bune condiții de pregătire și cele mai moderne echipamente de training pentru marinarii români. mai multe aici

Wow
Locul 3 la consumul excesiv de medicamente, Romania cauta tot mai mult Centrele de Vindecare Holistica

In 2016, Romania se afla pe locul 3 in Europa la consumul excesiv de medicamente, specialistii ingrijorandu-se ca eliberarea antibioticelor din farmacii se realiza prea usor. Cu atat mai mult, statisticile din acea perioada aratau ca peste 600.000 de romani primeau in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea …

Wow
HeRoe.s raspunsul unei companii romanesti la provocarile actuale ale pietei muncii

In 2021 romanii au aplicat de peste 12,6 milioane de ori la joburi pe eJobs.ro, cea mai mare platforma de recrutare din Romania. Numarul candidaturilor depuse este cu 34% mai mare ca in 2019 si cu 5% mai mare ca in 2020, 2021 fiind si anul cu cele mai multe …

Actual
Nicolae Ciucă a anunțat oficial că vineri demisionează din funcția de premier: ”Îmi voi depune mandatul”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, întrebat de jurnalişti despre rotativa guvernamentală, că vineri, 26 mai, îşi va depune mandatul. „Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul”, a precizat Ciucă. Legat de rămânerea în Executiv, Nicolae Ciucă a spus: „Se consumă ziua de vineri şi voi …