Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta

Actual

Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta. Pentru pregatirea zilei nationale MCF Construct 2000 SRL a arborat steagul national.

La multi ani Romania!

Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta.

Puteti afla mai multe pe adresele web:

https://alphabuilders.ro/noutati-si-oferte/

https://tomistower.ro/

APARTAMENTE
CU O PERSPECTIVĂ
SPECTACULOASĂ
ASUPRA ORAȘULUI
CONSTANȚA

Imaginează-ți că în fiecare dimineață poți admira de la fereastra apartamentului tău orașul Constanța, lacul Siutghiol și stațiunea Mamaia, în timp ce te bucuri de confort, finisaje și dotări premium. Acesta este stilul de viață al celor ce aleg Tomis Tower, cel mai nou proiect rezidențial marca Alpha Builders.

terasa zi tomis tower constanta
terasa noapte tomis tower constanta

Realizată la cele mai înalte standarde antiseismice, structura Tomis Tower a fost atent proiectată de către arhitecţi si ingineri cu experiență de 20 de ani în domeniul imobiliar.CONSTRUCȚIEFACILITĂȚI

LOCAȚIE

Aflat la intrarea în orașul Constanța în vecinătatea laculului Siutghiol și stațiunii Mamaia, Tomis Tower oferă apartamente moderne, spațioase tuturor celor ce își doresc o perspectivă spectaculoasă a orașului Constanța.

Situat în zona Campusului Universitar din Constanța, Tomis Tower se află în apropierea centrelor comerciale Vivo, TOM, City Park și a hipermarketurilor Careffour, Auchan, Kaufland și Penny Market. Cu acces rapid la toate tipurile de transport în comun, Tomis Tower este amplasat ideal având în apropiere parcul Tăbăcărie, zone de distracție, săli de fitnesss, instituții, școli și grădinițe.

SHOPPING

3 minute. Tom Shopping Mall / Carrefour

5 minute. VIVO! Constanța / Auchan

6 minute. City Park Mall / CoraTRANSPORTSĂNĂTATEEDUCAȚIECLUBURIPLAJĂ

localizare tomis tower
apartamente cu vedere la mare constanta
apartamente cu vedere lac mamaia

TIP APARTAMENT2 CAMERE3 CAMERE

BUGET85.000 – 100.000 EURO100.000 – 125.000 EURO125.000 – 150.000 EUROPESTE 150.000 EURO

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate pentru gestionarea cererii mele în conformitate cu Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Str. Topazului 1
900520 Constanța

Imaginile, simularile 3D și informațiile prezentate pe acest site au caracter orientativ. Alpha Builders este constructorul autohton de imobile care dezvoltă de peste 20 ani proiecte imobiliare premium.

Comunicate de presa
Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru: 10 pași prin care managerii devin lideri

Psihologii cred că schimbarea mentalității este esențială pentru a deveni un manager de succes. Managerii de succes sunt persoanele care au capacitatea de a se adapta la schimbări, de a motiva și de a se angaja în procesul de învățare continuă. Pentru a deveni un manager de succes, trebuie să …

Actual
Traditie in CreativeADS

EN: Are you looking to promote your business online? Look no further! Our company offers a variety of PR and CPC advertising options to help you reach your target audience and increase your sales. With our expertise and experience in the digital space, we can help you craft a marketing …

Actual
UMC, condusă în stil mafiot. Cornel Panait semnează în locul rectorului Violeta Ciucur

UMC, condusă în stil mafiot. Cornel Panait semnează în locul rectorului Violeta Ciucur Continuăm seria dezvăluirilor despre modul în care este condusă Universitatea Maritimă din Constanța, prin metode ce amintesc de practica grupărilor de crimă organizată. După ultimele două materiale publicate, prin care am evidențiat grupul care-și dorește distrugerea UMC, …