WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

Actual

WTZ Technologies, este o companie relativ tânără construită în Romania și SUA din dorința de a valorifica și a demonstra excelența noii generații de programatori  români, si care își propune sa acorde suportul pro-activ în direcția transformării digitale a companiilor  de top din sectorul privat și de stat din Romania , în linie cu direcția solicitată de Uniunea Europeană pentru statele membre și atât de necesară în România.
Cu un istoric vast și complex în rescrierea infrastructurii digitale în proiecte multiple, dar și o îndelungată expertiză în managementul sistemic al echipelor de specialiști IT , CEO-ul și fondatorul WTZ Technologies, Alexandru Neaţă, a reușit să construiască o echipa calificată și specializata ce integrează liniile de  Artificial Intelligence & Data Science, Custom Software Development, UI/UX Design și Cybersecurity.
Furnizarea unui pachet integrat de servicii (dezvoltare, inteligență artificială, UI/UX și cybersecurity) a devenit un lux în contextul economic și social curent, sens în care WTZ Technologies este cu atât mai mult de apreciat  și susținut întrucât a reușit să dezvolte departamente specializate pentru fiecare macro-domeniu din sectorul IT, cu experți licențiați la cel mai înalt nivel, ambițioși și pregătiți pentru provocările iminente ale sectorului economic din Romania.


Încurajată de feedback-uri pozitive și rezultate performanțe  atât la nivel național, cât și internațional, WTZ Technologies își propune dezvoltarea și digitalizarea mecanismelor de funcționare ale instituțiilor de stat și private, punând în valoare experiența acumulată în cadrul proiectelor anterioare, cât și profesionalismul, dedicarea și capabilitățile ridicate ale echipelor companiei. Pentru realizarea serviciilor de upgrade digital ale diverselor tipuri de infrastructuri specializate,  echipa WTZ utilizează tehnologii “cutting edge”, coroborate cu un sistem algoritmic optimizat pe producție și calitate, garantând criterii de performanță dintre cele mai ridicate și un duo scalabilitate-portabilitate maxim.
“Compania WTZ este proiectul meu de suflet și rezultatul timpului îndelungat de expertiză și  implicare în proiecte de mare anvergură în care am fost parte proactivă. Construcția WTZ nu este un proiect ,  este un proces continuu de specializare și dezvoltare a noastră ca oameni dar și a business-ului. Aici ne consolidăm și creștem în primul rând ca oameni dar si ca profesioniști de excelență având ca fundament doua valori de baza:  dedicația și dorința continuă de a evolua, de a ne autodepăși. Valorile companiei sunt de fapt valorile noastre ca oameni, parte din povestea WTZ – acționari, echipa, colaboratori  și nu în ultimul rând parteneri de business. Am convingerea ca fără consistență, consecvență si curaj , nu putem construi în România corect si pe termen lung. Acesta este scopul nostru ca oameni  si profesioniști în compania WTZ Technologies Romania”, a declarat, Alexandru Neață / CEO WTZ Technologies RO.

Actual
Sfaturile specialiștilor de la CasaVie: 5 greșeli făcute de români în amenajarea casei

Sfaturile specialiștilor de la CasaVie: 5 greșeli făcute de români în amenajarea casei Căminul nostru devine o adevărată provocare atunci când vine vorba de cum ne dorim să-l amenajăm. Excesul de zel sau pur și simplu lipsa de experiență în amenajări interioare pot transforma conceptul de Casa visurilor noastre într-un adevărat …

Actual
Amanet Auto in Constanta

Amanet auto este o idee bună foarte bună dacă aveți o problemă cu fluxul de numerar. Amanet auto și este totodată cel mai posibil și este cel mai simplu mod de a câștiga bani rapid pentru vehiculul dvs. La Kredit-Auto.ro vă vom spune tot ce trebuie să știți despre amanet …

Actual
Informare publica: Concert Ziua Constantei 18.05.2022

Cei mai în vogă artiști ai momentului vin să spună „La mulți ani!” Constanței de ziua ei  Sâmbătă, începând cu ora 21:30, vor urca pe scena din Piața Ovidiu: BARBAROSSA SAMBA GROUP, CARLA’S DREAMS, DJ MANUEL RIVA și ALEXANDRA STAN.  Și surprizele nu se opresc aici. Focuri de artificii spectaculoase …