[Comunicat de presa] H3RO 2021 – Spectacol sportiv

Actual

H3RO 2021 – Spectacol sportivCei mai buni triatlonisti din Romania deja s-au înscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de excepție la  H3RO 2021.

La Campionatul Național pe distanță medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor și Andrei Dudu se vor lupta pentru supremație în cea mai dură și lungă probă din aceasta competitie.
La Campionatul Național pe distanța standard, proba regina a triatlonului, la băieți lupta se va da pe de o parte dintre Felix Duchampt sportivul nostru olimpic și pe de alta parte mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz si Nicolae Seitan. La fete Antoanela Manac și-a anunțat prezența și va lupta pentru supremație.
Pe langa sportivii din Romania vor fi prezenți sportivi din 11 tari: Franța, Spania, Ucraina
Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Republica Moldova.Premiile totale vor fi record în valoare totala de 42 200 de lei.In acest moment evenimentul este sold out.
Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competitiilor majore de triatlon.


Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org

Niciun comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Clienții din localuri riscă amenzi de până la 5.000 de lei dacă nu pot prezenta certificatul verde

Având în vedere noile reglementări instituite prin Hotărârea de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021, certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în săli de spectacole și la evenimente, inclusiv pentru …

Internet
Lupta admiterilor 2021 in Constanta castigata de Universitatea Ovidius! Clasamentul online al universitatilor

Dupa o admitere cu peripetii si multe dosare si emotii, lupta este clar castigata de Universitatea Ovidius Constanta. Intr-o lume digitala conteaza sa ai o baza cat mai solida in mediul online. Acest lucru s-a vazut in numarul de dosare inregistrate la admitere in universitatile din Constanta. Ovidius reuseste sa …

Internet
Zeno music – Youtube launch!

Zeno Music ™ – we aspire to be home to the most loved and commercially successful artists in the entire world. The official music website was created for making great music and has grown exponentially since its launch to more than 10 million unique monthly listeners, thanks to their hunger …