Ecomove Consulting SRL – orientare permanentă către eficiență și performanță

Internet

Ecomove Consulting SRL, Str. Poporului 10, Constanța  cu o orientare permanentă către eficiență și performanță este distribuitor autorizat Wattrom, MaySun Solar, Victron Energy, Delphi, TED Electric, Panosol, Westech, Sontec și vă oferă sisteme solare, precum și fotovoltaice la preturi avantajoase, calitate garantată și garanție pentru 2 ani la orice sistem montat de către firma noastră.

Gama completa de:

-Panouri solare presurizate pentru producerea apei calde și aport la încălzire, kit-uri complete, țevi flexibile inox DuoSolar, accesorii și componente solare de calitate, certificate energetic și garanție de produs până la 10 ani.
-Panouri fotovoltaice policristaline, monocristale, semiflex sau flexibile cu garanție 10 ani și o testare/inspectare gratuita la fabrica- certificata Kiwa.
-Sisteme hibride Ongrid – cu injectare în rețea sau Off-grid, eoliene istaBreeze, sisteme de fixare aluminiu-K2, cabluri solare UV Leader, automatizări, UPS-uri, acumulatori solari GEL, Li-Ion și accesorii, componente pentru kit-uri fotovoltaice.

Comenzi online: https://e-panouri.eu
Comenzi WhatsApp: accesați acest link pentru a ne vedea catalogul pe WhatsApp: https://wa.me/c/40770721407 și a comanda produsul dorit.
Va așteptăm cu toată gama de produse din energia verde, să găsim împreună soluții fiabile, moderne, durabile și să le implementam in proiectele dumneavoastră rezidențiale sau industriale.
Articol postat la solicitare email. Va uram mult succes!
Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
[Comunicat de presa] Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul generațiilor viitoare

Puterea de a modifica ADN-ul nu este în genele noastre, ci în gândurile noastre. Știința demonstrează că ne putem schimba ADN-ul prin controlul minții. Nu există minte și corp ca unități separate, independente. Corpul și mintea sunt legate indisolubil, iar gândurile pe care le gândim și activitatea minții determină sănătatea …

Auto
Accident grav Constanta 07.12.2020

Imagini inedite      

Actual
Comunicat de presă – 10 Idei de reinventare pentru afacerile românești în 2021

Comunicat de presă – 10 Idei de reinventare pentru afacerile românești în 202 Începând cu martie 2020, lumea afacerilor din România a trecut printr-o restructurare majoră: multe business-uri s-au închis, altele și-au schimbat obiectul de activitate, iar restul au intrat într-un proces de digitalizare accelerată pentru a face față noilor …