Chitac Vergil – Dialog cu incompetenta si nerusinarea

Actual

Primăria Constanța minte cu nerușinare în cazul RADET.  Puteti urmari mai jos detaliile in video…..

Chitac Vergil:

Ieri am avut o dispută verbală cu actualul primar, plecată de la faptul că orașul ar putea rămâne fără apă caldă din cauza datoriilor acumulate de RADET. Ce vreau să spun este că am văzut multe în viață și am întâlnit tot felul de oameni, dar o asemenea obrăznicie nu credeam că există. Vă rog să ascultați dialogul de mai jos, care acum este promovat de spiridușii roșii pe internet cu mesaje împotriva mea. Apoi verificați dovada spuselor mele (o găsiți în comentarii), în caz că cineva încă nu cunoaște situația de la RADET și CET. Ce să mai spun de faptul că primarul consideră că RADET nu aparține de primărie, ci de Consiliul Local, deci nu are nicio responsabilitate. De parcă Consiliul Local e pe Marte, nu sub nasul lui. Noaptea minții!

Vă dați seama că există așa ceva? Realizați cât de proști ne cred ăștia pe toți și cât le pasă de Constanța? Este halucinant! Aceasta nu este o batjocură la adresa mea, ci la adresa orașului, a țării, a bunului-simț!

Sunt dezgustat, dar vă spun sincer că, în același timp, sunt mai hotărât ca niciodată să scap acest oraș de acești criminali! Aveți încredere!

 

Sursa https://www.facebook.com/chitac.vergil/

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate de presa
Anthony Fauci Reveals His Biggest COVID Vaccine Fear

As the Food and Drug Administration authorized Pfizer’s COVID-19 vaccine for emergency use on Friday, Dr. Anthony Fauci, the nation’s top infectious disease expert, was out for a walk in the dark. “Sorry if I’m out of breath,” he said. “I’m walking. I promise I’m not having a heart attack.” He’s walking …

Actual
[Comunicat de presa] Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul generațiilor viitoare

Puterea de a modifica ADN-ul nu este în genele noastre, ci în gândurile noastre. Știința demonstrează că ne putem schimba ADN-ul prin controlul minții. Nu există minte și corp ca unități separate, independente. Corpul și mintea sunt legate indisolubil, iar gândurile pe care le gândim și activitatea minții determină sănătatea …

Auto
Accident grav Constanta 07.12.2020

Imagini inedite