Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT.

Comunicate de presa

Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT

 

Sa castigi 19000 de euro pe luna, cea mai mare parte din contracte directe cu Statul Roman, si sa urli ca Statul e naspa si trebuie daramat din temelii, asta inseamna sa fii mafiot. (poza: Click)

 

Despre Cumpanasu, ministrul Invatamantului a zis azi ca nu are studii superiore. Bomba bombelot, minunea minunilor e ca smecherasul asta din sistem NU are nici macar diploma de Bacalaureat! Practic, un om fara studii a reusit sa predea intr-un colegiu al Ministerului Afacerilor Interne, sa beneficieze de contracte de sute de mii de euro cu Statul (pe tema anticoruptiei). Ma, neneee! Cum?! El zice ca are BAC-ul. A publicat si o diploma, o poza din aia de se falsifica in zece minute. Chiar nu stiu pe cine sa cred.  Oricum studii superioare nu are. “LAIF”, da?):)))

Cumpanasu are 7 case. SAPTE. O avere pentru care ar fi invidiat de orice mare privat. SAPTE case, din contracte primite in sistemul pe care il injura. 

In ultimii trei ani, asta si-a cumparat doua case si un Mercedes din 2018. Venitul lunar al sau (tabel Digi 24) este de 19000 de euro pe luna. 19 000!:)))))

Nevasta lui castiga si ea, dar mai putin. Doar vreo 10000.

“De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.” (Digi 24)

Sursa online

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Corona virus se raspandeste in Europa.

Corona virus se raspandeste in Europa. NATO intregeste rezerva strategica de alimente pentru situatii de criza. Se asteapta blocarea Italiei 100%. Corona virus se raspandeste in Europa. Sursa NATO intregeste rezerva strategica de alimente pentru situatii de criza. Se asteapta blocarea Italiei 100%.Corona virus se raspandeste in Europa. Publicată de …

Eveniment
Draga mamica, copilul tau inca traieste. Al meu nu!

Draga mamica, copilul tau inca traieste. Al meu nu! ‘Draga parinte, Copilul tau inca traieste, asa ca ai grija de el! Al meu nu mai este.. Acum 7 zile l-am pierdut pe M. Avea 4 ani si cateva luni. Era un baietel brunet cu ochii mari si verzi. Cand el …

Actual
Udrea a găsit 100 de euro în sutienul de toamnă!

Udrea a găsit 100 de euro în sutienul de toamnă!       Da, se mai întâmplă să găsești bani în hainele de toamnă, când le scoți de la naftalină. Așa i s-a întâmplat și doamnei Udrea. Singura problema e că nu știe unde e restul de până la un …