Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT.

Comunicate de presa

Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT

 

Sa castigi 19000 de euro pe luna, cea mai mare parte din contracte directe cu Statul Roman, si sa urli ca Statul e naspa si trebuie daramat din temelii, asta inseamna sa fii mafiot. (poza: Click)

 

Despre Cumpanasu, ministrul Invatamantului a zis azi ca nu are studii superiore. Bomba bombelot, minunea minunilor e ca smecherasul asta din sistem NU are nici macar diploma de Bacalaureat! Practic, un om fara studii a reusit sa predea intr-un colegiu al Ministerului Afacerilor Interne, sa beneficieze de contracte de sute de mii de euro cu Statul (pe tema anticoruptiei). Ma, neneee! Cum?! El zice ca are BAC-ul. A publicat si o diploma, o poza din aia de se falsifica in zece minute. Chiar nu stiu pe cine sa cred.  Oricum studii superioare nu are. “LAIF”, da?):)))

Cumpanasu are 7 case. SAPTE. O avere pentru care ar fi invidiat de orice mare privat. SAPTE case, din contracte primite in sistemul pe care il injura. 

In ultimii trei ani, asta si-a cumparat doua case si un Mercedes din 2018. Venitul lunar al sau (tabel Digi 24) este de 19000 de euro pe luna. 19 000!:)))))

Nevasta lui castiga si ea, dar mai putin. Doar vreo 10000.

“De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.” (Digi 24)

Sursa online

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
“FAIR TRANSPORT AND GENDER” ACADEMIC CONFERENCE MAY 9, 2020

“FAIR TRANSPORT AND GENDER” ACADEMIC CONFERENCE MAY 9, 2020   Wista Romania in collaboration with Constanta Maritime University (CMU) and the European Centre of Social Responsibility (CERS) is holding the Online Academic Conference on the subject of “Fair Transport and Gender” in the maritime industry. The online conference is scheduled …

Actual
Cutremur la Galati resimtit si in Constanta

În ziua de 25.04.2020, la ora 01:04:18 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, GALATI un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.0, la adâncimea de 15km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64km NV de Galati, 78km NV de Braila, 88km SE de Bacau, 143km S de Iasi, 149km E de Brasov, 155km NE de …

Actual
10 tehnici de liniște si sănătate interioară, pe durata fricii de Coronavirus

10 tehnici de liniște si sănătate interioară, pe durata fricii de Coronavirus   Comunicat de presă Explicațiile psihologului Alexandru Pleșea: 10 tehnici de liniște si sănătate interioară, pe durata fricii de Coronavirus   Mesajele transmise de o autoritate către omul de rând sunt hipnotizante, deoarece vin de la o entitate …