Accident inMamaia chiar acum! Intersectie periculoasa!

Auto
2

Accident grav la intrarea in Mamaia.

 

Accidentul nu s-a incheiat amiabil fiind necesara interventia politiei penteu a calma spiritele.

 

 

Am fost implicat in accident! Am fost cel vinovat! ACCIDENTUL S-a încheiat amiabil! Nu a fost necesară intervenția poliției ,nu s-au încins spiritele!!!! A fost totul Ok!
AICI SE BAT CÂMPII GRAV!
Și cel cu Porsche și-a spart rotile intr-o gura de canal in fata noastră in timp ce făceam amiabila! Nu a fost nici aceea vandalizată!!!!!!!

Va rugam sa transmiteti povestea originala catre adresa office@newsopinion.ro si vom publica versiunea dumneavoastra cu placere! Veste a venit de la un utilizator al pagii noastre de facebook! Multumim pentru increderea dumneavoastra!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Auto
Atentie la „samsarii auto”

Pentru a avea un punct de plecare, haideţi să vedem ce înseamnă samsar, un cuvânt foarte des folosit în ziua de azi, mai ales când vorbim despre piaţa de maşini second-hand. Conform DEX-ului , samsarul este o persoană care intermediază afaceri de vânzare-cumpărare, o persoană care face din orice lucru …

Comunicate de presa
Vești proaste de la meteorologi! Codul galben de intensificări ale vântului a fost prelungit până luni seara

Vești proaste de la meteorologi! Codul galben de intensificări ale vântului a fost prelungit până luni seara     Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări Cod galben de intensificări ale vântului ce vor viza cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei, iar în noaptea de duminică spre …

Auto
Poliția Capitalei în alertă! Mai multe mașini au fost incendiate. Autoritățile au reținut un suspect pentru audieri

Poliția Capitalei în alertă! Mai multe mașini au fost incendiate. Autoritățile au reținut un suspect pentru audieri   Daunele insumeaza cateva zeci de mii de euro.   Proprietarii cer in instanta rezolvarea situatiei create de suspectul retinut!