Accident inMamaia chiar acum! Intersectie periculoasa!

Auto
2

Accident grav la intrarea in Mamaia.

 

Accidentul nu s-a incheiat amiabil fiind necesara interventia politiei penteu a calma spiritele.

 

 

Am fost implicat in accident! Am fost cel vinovat! ACCIDENTUL S-a încheiat amiabil! Nu a fost necesară intervenția poliției ,nu s-au încins spiritele!!!! A fost totul Ok!
AICI SE BAT CÂMPII GRAV!
Și cel cu Porsche și-a spart rotile intr-o gura de canal in fata noastră in timp ce făceam amiabila! Nu a fost nici aceea vandalizată!!!!!!!

Va rugam sa transmiteti povestea originala catre adresa office@newsopinion.ro si vom publica versiunea dumneavoastra cu placere! Veste a venit de la un utilizator al pagii noastre de facebook! Multumim pentru increderea dumneavoastra!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate de presa
Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru Pelerinajul la locurile sfinte – vindecare sau iluzie?

Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru Pelerinajul la locurile sfinte – vindecare sau iluzie? E coadă … coadă la Sfântul/a X, coadă la sfințenia lui/ei, coadă la ajutor. Mulțimea înaintează în liniște, unii mai fac o cruce, alții își verifică mobilele să fie pe silențios. Din când în când se mai …

Actual
Cel mai nou Boeing 737 al Blue Air poartă numele Regelui Carol I

Cel mai nou Boeing 737 al Blue Air poartă numele Regelui Carol I Compania aeriană Blue Air a recepționat zilele trecute cel mai nou avion din flota sa, un Boeing 737, care a primit înmatricularea YR-BMP. Aeronava a stat câteva zile în hangar, unde i-a fost aplicată coloratura specifică Blue Air, dar …

Actual
Uimitor dar adevarat! Miracolul operatiilor plastice in America!

Uimitor dar adevarat! Miracolul operatiilor plastice in America! Pentru 12000$ poti avea al treilea san! Uimitor!! Imagimile de mai jos te vor convinge!   Uimitor dar adevarat! Miracolul operatiilor plastice in America! Pentru 12000$ poti avea al treilea san! Uimitor!! Imagimile de mai jos te vor convinge!