Farmaciștii au dezvăluit: 8 din 10 boli letale sunt cauzate de paraziți…!

Internet

Ucigași silențioși : toxinele secretate de către paraziți cauzează imunodeficiență, care poate să ducă la cancer în 75% din cazuri, candidoză la 43% din cazuri și atacuri cerebrale și infarct la 65% dintre cazuri .

Paraziții fatali pătrund în organism prin peștele, legumele, carnea și fructele pe care le cumpărăm din magazine.

    Simptomele infestării:

  • Eczeme precum puncte negre și coșuri;
  • respirație urât mirositoare;
  • hipertensiune arterială;
  • dureri de cap;
  • gaze;
  • dureri

Laboratorul nostru a dezvoltat un medicament puternic împotriva paraziților . Rezultatele testului au fost șocante: paraziții au dispărut din organism într-o săptămână! Totuși, după o vreme, simptomele și paraziții au revenit . În mod surprinzător, eu am fost singura deranjată. Liderul echipei mele era entuziasmat și pregătea medicamentul pentru vânzări în masă. Așadar, am decis să rezolv eu problema.

Iată ce am descoperit. Prepararea avea la bază cel mai ieftin ingredient natural numit coada șoricelului. Teoretic și practic „dizolvă” paraziții, eliminând toxinele din intestine. Dar conținutul acestuia era minim și insuficient. În ceea ce privește componentele, acestea erau chimicale dăunătoare care aveau ca scop scăderea temporară a activității paraziților. După un timp, acestea le stimulau proliferarea și simptomele infestării reveneau, precum și riscul de cancer și alte stări grave. Pe scurt, acest „super-medicament” funcționa doar împotriva simptomelor, nu și asupra cauzei problemei. I-am spus aceste lucruri și am fost uimită de cuvintele lui. El mi-a zis: „Ce părere ai, Geanina? Vrei să dezvoltăm un medicament care rezolvă toate problemele odată și ne lasă fără serviciu? Trăim din asta.” Apoi mi-a sugerat să îmi țin gura, a încercat să-mi dea bani și chiar m-a amenințat.

97% dintre pacienți scapă de paraziți în 2 săptămâni

Am decis să efectuez propria investigație. Și le sunt recunoscătoare persoanelor care mi-au răspuns apelului pe rețelele sociale, care au fost de acord să participe, aceștia m-au ajutat să ajung la TV și în presă.

Rezultatele studiului preliminar efectuat pe 280 de voluntari a fost șocant: 243 de persoane au fost infectate cu paraziți și aveau următoarele simptome: dureri de cap, respirație urât mirositoare, afte cronice .

97% dintre pacienți scapă de paraziți, chiar și în stadiile avansate

Mai jos vei găsi protocolul exact al testului și scrisorile celor care au vrut să-și împărtășească rezultatele pozitive.

Atenţie: paraziţii te îmbolnăvesc şi îţi fură energia

Ce ai face dacă astăzi ai afla că în casa ta există cineva care te otrăveşte încet, zi de zi? Sau că în subsolul casei tale tocmai a intrat un musafir nepoftit care îţi consumă rezervele de alimente? Sau că cineva aruncă zilnic deşeuri chimice sau biologice în casa ta pentru a te îmbolnăvi? Sau dacă ai vedea pe corpul tău o căpuşă care se hrăneşte cu sângele tău?

Sunt convins că ai face tot ceea ce ţine de tine pentru a scăpa de oricare dintre problemele de mai sus.

Ce ai face însă dacă toate cele de mai sus ar fi opera unui autor invizibil pentru tine? Dacă nu ai putea să vezi nici autorul şi nici rezultatele acţiunilor sale? În acest caz, deşi viaţa ta ar fi în pericol, tu nu ai face nimic, pentru că nu ai fi conştient de problemă.

De aceea îţi spun acum ceva neplăcut, dar important pentru tine. Nu eşti singur în corpul tău. Înafara ta, „proprietarul” corpului, este foarte posibil să ai mai mulţi musafiri nepoftiţi decât îţi imaginezi. Cine sunt aceştia, cât rău îţi fac şi cum poţi scăpa de ei vei afla citind în continuare.

Musafirii nepoftiţi pe care îi găzduim fără să vrem sunt cunoscuţi sub numele de paraziţi.

Inamicul ascuns în tine care îţi ruinează sănătatea

Paraziţii la care mă refer în acest articol sunt viermii parazitari, care pot fi laţi sau cilindrici. Un alt nume folosit pentru aceştia este acela de helminţi.

Nu toţi viermii sunt paraziţi (helminţi). Din multitudinea de specii de viermi care există, o parte trăiesc „pe cont propriu”. Un bun exemplu este banala râmă, care trăieşte sub pământ şi nu ne face nici un rău. Însă o parte dintre viermi trăiesc în alte organisme vii, folosind resursele acestora pentru supravieţuirea proprie. Doar aceştia poartă numele de helminţi.

Paraziţii din organismul uman sunt viermi care se hrănesc cu substanţele nutritive care ar trebui să hrănească în mod normal corpul tău. Ei pot exista în intestine sau alte cavităţi, dar există de asemenea şi paraziţi care trăiesc în ţesuturi.

Helminţii sunt extrem de fertili, unele specii depunând până la 600 de milioane de larve pe an. De asemenea, deoarece în organism nu au inamici naturali, ei se pot dezvolta uneori până la dimensiuni impresionante. Există exemple de viermi din specia botriocefalilor care au atins 10 metri. Şi asta în timp ce se aflau în corpul unui om!

Paraziţii pot trăi mai mult decât crezi. Ascarizii (limbricii) trăiesc până la un an şi jumătate, iar botriocefalii (viermii laţi) pot trăi chiar mai mult de 25 de ani.

Stiaţi că există circa 300 de viermi paraziţi ai omului?

De ce nu poţi să ignori problema paraziţilor

Poate te întrebi dacă e posibil să ai paraziţi în corp. Iată câteva date care s-ar putea să te pună pe gânduri. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS):

  • în Europa, un om din trei este infestat cu paraziţi;
  • în Asia şi America Latină fiecare om este purtătorul a mai mult de un tip de parazit;
  • în Africa fiecare locuitor este purtătorul a peste două tipuri de paraziţi.

Iată şi efectele infestării cu paraziţi pe plan mondial, tot conform datelor OMS:

  • din cei 50 de milioane de oameni care mor anual în lume, 16 milioane mor din cauza unor boli infecţioase sau parazitare;
  • peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare;
  • bolile infecţioase şi parazitare sunt prima cauză a mortalităţii în lume;
  • faţă de numărul total de bolnavi pe plan mondial, infestările cu viermi intestinali sunt pe locul 3.

Sună groaznic? Poate ca ar fi aşa, dacă nu ar exista soluţii. Ţi-am oferit datele de mai sus ca să îţi atrag atenţia şi să devii conştient de pericolul pe care îl prezintă paraziţii pentru sănătatea şi viaţa ta. Şi ca să ai suficientă motivaţie pentru a acţiona şi a elimina musafirii nepoftiţi care îţi consumă resursele şi te otrăvesc.

15+ boli pe care le pot provoca paraziţii

Pentru ca să înţelegi şi mai bine ce fac paraziţii în corpul uman, mai departe iţi voi da exemple de probleme concrete provocate de către paraziţi.

Paraziţii nu au nici un interes să îşi omoare gazda, de aceea prezenţa lor în corp este destul de greu de detectat, mai ales la început. Dar dacă li se permite să se dezvolte şi să se înmulţească nestingheriţi, pot provoca câteva tipuri de probleme.

1. Paraziţii îţi fură nutrienţii de care ai nevoie

Viermii care trăiesc în intestinele sau în ţesuturile tale se hrănesc cu nutrienţii care ar trebui să îţi asigure energia şi regenerarea celulară. Paraziţii îţi pot consuma între 15-25% din nutrienţii pe care îi mănânci. Ei consumă vitaminele esenţiale pentru tine, oligoelemente şi zaharuri. De multe ori o foame accentuată este un semn al prezenţei paraziţilor in organism, care îţi consumă glucidele care ar trebui să îţi dea energie. Astfel ei îţi fură literalmente energia şi provoacă îmbătrânirea prematură.

Pare greu de crezut că paraziţii îţi pot „fura” un sfert din hrană? Nu şi după ce vezi video-ul de mai jos. Este cazul unui copil de 3 ani care a fost operat pentru a i se extrage din intestinul gros paraziţii.

Alţi paraziţi nu se mulţumesc doar cu hrana ta, ci îţi mănâncă direct sângele. De exemplu un oxiur poate absorbi până la 40 ml de sânge in timp de 24 ore. Ca urmare, pacientul infestat apare din punct de vedere medical ca având anemie. Dar dacă i se va administra un tratament pentru anemie, nu se va rezolva nimic, deoarece parazitul va rămâne în continuare acolo.

2. Paraziţii blochează sau distrug anumite organe

Parazitii pot să existe în orice parte a corpului: intestine, plămâni, ochi, creier, chiar în inima şi stomac.

Imaginează-ţi câţiva viermi de 2-3 metri care locuiesc într-un intestin. Datorită lungimii lor, nu vor putea să stea desfăşuraţi, ci se vor aduna sub form unui ghem care poate provoca:

  • blocarea intestinului (ocluzie intestinală);
  • ruperea peretelui intestinal datorită presiunii exercitate de către ghemul de viermi, urmată de infestarea cavităţii abdominale.

În ambele cazuri soluţia este intervenţia chirurgicală.

Tot viermii din intestin se fixează cu ventuze sau cârlige de peretele intestinal. Aceasta duce la erodarea mucoasei intestinale în locul respectiv, mergând până la hemoragie, durere sau chiar necroză intestinală.

Dar viermii pot trăi şi în ţesuturi, deci pot ajunge în orice organ şi compromite funcţionare acestuia. Echinococul, care de obicei se instalează în ficat şi produce chistul hidatic, poate trăi şi în creier. Odată cu creşterea sa în volum – şi datorită rigidităţii craniului – el provoacă ischemie cerebrală şi atrofie corticală.

Alţi viermi pot trăi în căile biliare, blocând uneori total eliminare bilei. Pacienţii infestaţi ajung la spital cu diagnostic de hepatită sau dischinezie biliară, deşi cauza problemei sunt paraziţii.

Dacă ai inima tare, vezi filmul următor. Dacă nu vrei să rişti, povestea acestui caz real o găseşti mai jos.

Iată povestea pe scurt. Un om care avea dureri de inimă a fost diagnosticat cu tumoră la inimă (cancer) datorită unei excrescenţe mari care a fost observată pe inima sa la un examen ecografic.

Omul a fost programat la operaţie pentru a-i fi extirpată tumora, iar operaţia a fost filmată pentru uzul studenţilor de la medicină. Surpriza a apărut când în loc de tumoră chirurgii au descoperit o mare colonie de viermi plaţi. Atât de mare încât incomoda serios funcţionarea inimii.

3. Paraziţii te otrăvesc şi îţi alergizează organismul

Paraziţii nu numai că se hrănesc cu nutrienţii tăi, dar îţi şi intoxică organismul cu produşii lor de excreţie. Mai mult, unii paraziţi secretă în anumite perioade de viaţă anumite substanţe toxice foarte puternice, pe care le elimină în organism. Acestea sunt absorbite în sânge şi apoi afectează în special ţesutul nervos şi muscular.

Paraziţii sunt o sursă de intoxicare a organismului chiar şi după ce mor, deoarece corpul lor se descompune şi substanţele toxice din el sunt eliminate în corpul uman.

O altă sursă de alergizare a organismului în prezenţa paraziţilor este reacţia sistemului imunitar la aceştia.

Prezenţa paraziţilor în organism poate fi cauza unor probleme ca:

  • alergii;
  • rezistenţa redusă la infecţii (îmbolnăţiri infecţioase şi virale dese);
  • eczeme;
  • psoriazis;
  • astm bronşic;
  • boli ale ficatului şi ale pancreasului;
  • epilepsie;
  • sindroame articulare severe;
  • afecţiuni ale retinei, ochiului;
  • astenie;
  • anemie;
  • risc crescut de cancer.

Problemele de mai sus pot avea multe alte cauze, nu numai prezenţa paraziţilor. Dar ţinând sub control paraziţii prin măsuri preventive şi deparazitare scazi riscul apariţiei acestor probleme de sănătate în viaţa ta.

Scapă de paraziţi odată pentru totdeauna

Chiar dacă paraziţii sunt foarte periculoşi pentru tine, ei sunt la fel de uşor de ţinut sub control astfel încât să nu îţi provoace neplăceri.

În primul rând, nu trebuie să te îngrijorezi sau să te învinuieşti dacă nu ai ştiut despre pericolul pe care îl reprezintă paraziţii pentru tine. Nu e vina ta, nu e un subiect foarte abordat şi nici nu se face suficientă educaţie pe tema asta. Poate şi pentru că majoritatea oamenilor nu conştientizează pericolul, şi pentru că în general le e ruşine să recunoască atunci când sunt infestaţi cu paraziţi.

E inevitabil ca la un moment dat în viaţă să ai paraziţi în organism. Ouăle şi larvele acestora sunt aproape peste tot în mediul în care trăim, deci e imposibil să nu vii în contact cu ele. De aceea deparazitarea trebuie să fie o preocupare constantă, nu doar ceva la care apelezi numai în caz de forţă majoră.

Iată cum poţi să previi intrarea paraziţilor în corpul tău şi cum îi poti elimina pe cei care sunt deja acolo.

1. Respectă câteva reguli de igienă personală

  • spală-te pe mâini înainte de masă;
  • spală bine legumele pe care le serveşti la masă;
  • nu bea apă nefiltrată, mai ales din izvoare, fântâni;
  • nu mânca icre nesărate sau peşte de lac nesărat;
  • nu consuma carne neprelucrată termic;
  • deparazitează-ţi periodic câinele sau pisica;
  • nu folosi fecale de câini sau pisici ca îngrăşământ pentru flori;
  • foloseşte dispozitive împotriva ţânţarilor şi musculiţelor.

2. Foloseşte în alimentaţie plante, fructe sau condimente şi antiparazitare

Există plante, fructe sau condimente care au efect antiparazitar, cateva dintre ele le găseşti mai jos:

  • afine
  • zmeură
  • smochine
  • lamâi
  • varză
  • varză murată
  • usturoi
  • ceapă
  • rodie
  • spirulină
  • chlorella
  • ardei iute roşu
  • hrean
  • piper negru
  • cimbru
  • mentă
  • pelin amar
  • seminţe de dovleac
  • seminţe de pepene verde
  • muştar
  • scorţişoară
  • cuişoare
  • aloe

Fă o deparazitare periodică

Regulile de igienă sunt esenţiale pentru a te proteja de paraziţi. Plantele şi condimentele de mai sus sunt şi ele de ajutor dacă le foloseşti în alimentaţie. Dar dacă vrei să fii sigur că eşti în siguranţă şi că previi dezvoltarea paraziţilor în organismul tău, îţi recomand să îţi faci un program de deparazitare profilactică periodic.

Sfatul meu este să faci o deparazitare preventivă de câte o lună odată la 3-4 luni (de 3-4 ori pe an). Dacă ţi se pare prea mult, îţi amintesc că medicii veterinari recomandă celor care au câini sau pisici să îi deparaziteze la fiecare 3 luni. Dacă ei au nevoie şi merită o deparazitare trimestrială, cu siguranţă şi noi avem nevoie de ea. Şi o merităm. Chiar, nouă de ce nu ne spun medicii să ne facem deparazitare periodică?

Deparazitarea preventivă (profilactică)

Timp de o lună:

1.Mănâncă o cantitate de alimente vegetale, bogate în fibre mai mare decât de obicei. Adaugă în alimentaţie nuci, seminţe, vegetale crude, produse lactate fermentate şi cât mai multe din plantele şi condimentele antiparazitare

2.Redu consumul de sare, zahăr, cafea, dulciuri, alcool, citrice, cartofi, carne, băuturi carbogazoase, ouă, pâine albă.

3. Foloseşte produse de deparazitare naturale. Eu folosesc şi recomand produsele pe care le gasesti aici şi aici, dar poţi găsi pe piaţă şi alte produse similare dacă vei căuta.

4. Ajută-ţi corpul să elimine paraziţii şi resturile acestora

  • fă clisme pentru curăţarea mucoasei intestinale de paraziţi. Clisma cu bicarbonat de sodiu, clisma cu ceapă şi usturoi sunt două variante foarte utile;
  • foloseşte laxative naturale;
  • fă băi cu uleiuri eterice. Câteva picături de ulei de anason, levănţică, garoafă, lămâie, sau tuia adăugate în cadă favorizează eliminarea paraziţilor.

5. Repetă procesul peste 3-4 luni.

Pare greu? Nu este. Nu te lăsa descurajat de faptul că lista are 4 paşi. O reformulez ca să vezi că e simplu:

1. Mănâncă alimente mai uşoare şi redu cât poţi aportul de proteine animale, făinoase şi dulciuri

2. Ia produse naturale de deparazitare

3. Repetă procesul peste 3-4 luni

Deparazitarea terapeutică

Dacă ştii sigur că ai paraziţi sau dacă ai anumite boli de care nu poţi să scapi şi care pot fi cauzate de către paraziţi, fă o deparazitare terapeutică. Aplică procesul de deparazitare de mai sus, dar pentru o perioadă de 3-6 luni.

Acum ştii cât de important este să îţi faci periodic o deparazitare profilactică, şi care sunt riscurile la care te expui dacă neglijezi paraziţii şi nu îi ţii sub control. Ai şi un model de program de deparazitare pe care poţi să îl aplici chiar de mâine.

E rândul tău. Fă-ţi o deparazitare. Dacă ai familie şi eventual copii, este ideal să o faceţi împreună. Apoi scrie-mi şi spune-mi cum te simţi. Pariul meu este că vei avea mai multă energie, te vei simţi mai uşor şi cu mai multă poftă de viaţă.

Subiectul parazitilor şi al deparazitării este destul de vast. Nu am epuizat acest subiect şi promit să revin si cu alte articole pe această temă. Ai însă suficiente informaţii ca să înţelegi de ce este deparazitarea importantă pentru tine şi cum poţi să faci o deparazitare eficientă. Dacă mai ai nevoie de informaţii sau detalii înainte să începi, contactează-mă şi te voi ajuta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, trimite-l şi prietenilor tăi cărora crezi că le-ar fi util.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wow
Clinica PATRUPET celebrează 2500 de cazuri de succes în medicina veterinară, consolidându-se ca lider european în nefrourologie

Clinica PATRUPET, un lider în medicina veterinară, marchează astăzi un moment important: a tratat cu succes 2500 de cazuri în doar aproape trei ani de existență. Acesta evidențiază devotamentul lor constant pentru sănătatea animalelor de companie, stabilindu-se ca un punct de referință în nefrourologia veterinară din Europa. Sub conducerea Prof. …

Wow
Constanța Restrânge Cursele de Autobuz pentru Economii Bugetare în Pofida Majorării Salariale la Poliția Locală

Primăria Constanța, confruntată cu dificultăți financiare, a impus companiei CT BUS să reducă numărul de curse de autobuz, în încercarea de a scădea cheltuielile legate de transportul public urban. În ciuda majorării salariilor din cadrul instituției, inclusiv pentru Poliția Locală, măsurile de austeritate au fost considerate necesare pentru gestionarea bugetului …

Actual
La Craiova au început probele cu primul avion IAR 99 SM produs chiar de Avioane Craiova

Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, a anunțat începerea testelor cu primul avion IAR 99 SM modernizat la Craiova. Avionul, fabricat de Avioane Craiova SA, o companie a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a intrat în faza de probe. „Astăzi la Craiova am demarat testele cu primul avion IAR 99 SM, …