‘Sora vitrega a iubitei mele m-a sedus. Am facut AMOR in toaleta unui hotel si…’ Dezvaluirile unui tanar dezgustat de ce a facut

Dragoste

„Sora vitrega a iubitei mele m-a sedus. Am facut amor in toaleta unui hotel si…” Asa isi incepe marturisirea un tanar care a apelat la ajutorul unui sexpert The Sun. Acesta a povestit ca are o iubita la care tine si de care, acum, e rusinat. Sora ei vitrega l-a sedus si cei doi au ajuns sa faca amor.
„Sora vitrega a iubitei mele m-a sedus. Am facut amor in toaleta unui hotel si sunt dezgustat de bine. Sunt impreuna cu iubita mea de peste un an. Lucrez pentru o companie de software si am avut un coleg din Franta alaturi. A stat si a muncit cu mine timp de 2 saptamani.
A fost cazat la un hotel din oras si, intr-o vineri, s-a oferit sa imi faca cinste mie si iubitei mele cu bauturi la bar. Iubita mea mi-a spus atunci ca sora ei vitrega e suparata, dar ca si-ar dori sa iasa si ea. M-a intrebat daca putem sa iesim toti 4. Am spus da.

ora vitrega a iubitei mele e mai salbatica. A incercat o data sa faca amor cu un mire, chiar la nunta lui. Chiar si asa, am chemat-o la intalnire. Colegul meu si sora vitrega a iubitei mele pareau ca se inteleg. Chiar comunicau si radeau. Eu si iubita mea avem 28 de ani, iar sora ei vitrega 26 de ani.
In timp ce colegul din Franta a mai comandat niste bauturi, eu am iesit la tigara. Apoi a venit si sora vitrega a iubitei mele sa fumeze si am stat de vorba. M-a intrebat daca ma simt bine, daca ma distrez. I-am spus ca da, moment in care mi-a zis ca i-ar placea sa intalneasca si ea un tip ca mine.
Am fost socat putin, am ras, dupa care m-am scuzat si i-am spus ca am nevoie la toaleta. Baia era in interior, aproape de hol. Cand am iesit de la toaleta, ea ma astepta pe canapeaua din hol. Mi-a spus ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. M-am dus catre ea si mi-a zis sa iau un loc pe canapea. M-am asezat.

In acel moment, sora vitrega a iubitei mele a inceput sa ma sarute pasional. A preluat controlul si ma saruta intr-una. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut, m-am simtit bine. Apoi m-a luat de mana si m-a bagat in toaleta pentru persoane cu handicap. Acolo m-a desfacut la pantaloni si am facut amor.
A durat cateva secunde. La propriu. Nu imi vine sa cred ce am facut. Nu am mai inselat pe nimeni pana acum. Dupa ce am terminat, ne-am intors la masa noastra de parca nimic nu s-a intamplat. Apoi, a doua zi, am primit un mesaj de la ea. Mi-a spus ca, daca vreau sa repet experienta, sa o sun oricand. Nu stiu ce sa fac. Ma simt prost si as vrea sa ii spun iubitei mele ce am facut”, a marturisit tanarul anonim.
Deidre, sexperta The Sun, sustine ca tanarul ar trebui sa inceteze orice fel de relatie cu sora vitrega a iubitei si sa nu spuna nimanui ce s-a intamplat, relateaza ciao.ro

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Ce vor femeile de la barbati

Am intrebat cateva prietene ce vor ele de la un barbat. Cum arata, pentru ele, tipul ideal. Cum arata cel destul de bun (pentru ele) si ce ar transmite fiului si fiicei lor in spiritul bunei educatii sentimentale. Iata raspunsurile. Octavia G., 26 de ani – „Barbatii stau mai prost …

Comunicate de presa
Hоw Important Iѕ Yоur Tоnе оf Voice? 

Hоw Important Iѕ Yоur Tоnе оf Voice?  When figuring out whаt to ѕау tо women, dоn’t fоrgеt the іmроrtаnсе оf tone. Thеrе’ѕ a ѕіmрlе рhrаѕе wе can uѕе to undеrріn just hоw іmроrtаnt your tоnе оf voice іѕ: “Get оut оf hеrе.” Yоu саn ѕау thіѕ іn a lіghthеаrtеd wау …

Actual
Let her talk…..

Yоu don’t need a соllеgе dеgrее to tаlk tо wоmеn, but when уоu’rе fіrѕt gеttіng to know a wоmаn, it саn be difficult to dеtеrmіnе hоw much tіmе уоu should ѕреnd talking tо hеr аnd how muсh time уоu ѕhоuld spend lіѕtеnіng.  If уоu аrе unsure аbоut hоw muсh tаlkіng …