Moise Guran, chemat în instanță! Are din nou probleme!

Succes

La 3 martie, aplicația Biziday pentru cutremure lansa o alertă falsă de 10 grade pe scara Richter. Imediat au și început atacurile la adresa deținătorului aplicației, Moise Guran, pe motiv că aceasta i-ar fi speriat pe abonați.

Jurnalistul trustului Intact, Mircea Badea, anunța că a făcut plângere penală împotriva lui Guran, plângere care, ulterior, a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ea.

De asemenea, în luna martie a ieșit la iveală faptul că Moise Guran, prin firma BIZIDAY CONSULTING SRL, a pierdut un proces spre sfârșitul anului trecut, în urma căruia are de achitat aproximativ 300.000 de lei, decizia nefiind însă definitivă.

Ghinionul cunoscutului jurnalist nu se oprește aici. Bugetul.ro a descoperit că o firmă subordonată Consiliului Local Timișoara – SC DRUMURI MUNICIPALE TIMIȘOARA SA – a chemat societatea lui Moise Guran în instanță. De ce? Din cauza unor taxe de parcare neachitate.

Astfel, la Judecătoria Timișoara, avocații firmei ce aparține de CL Timișoara au demarat procedura de recuperare a banilor datorați de BIZIDAY CONSULTING SRL.

„Este vorba de taxe de penalizare pentru neplata parcării în municipiul Timișoara. Sunt taxe de penalizare în valoare de 750 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată de 57, 50 lei.

În Timișoara, din anul 1998 funcționează următorul sistem: pentru orice staționare pe domeniul public, trebuie să achiți o taxă. În situația în care staționezi fără să achiți acea taxă, se aplică o taxă de penalizare. Suntem o societate a Consiliului Local Timișoara, nu suntem una privată”, ne-a declarat un reprezentant al Departamentului Juridic din cadrul companiei respective.

Sursa editata media NewsOpinion

Comunicate de presa
Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru: 10 pași prin care managerii devin lideri

Psihologii cred că schimbarea mentalității este esențială pentru a deveni un manager de succes. Managerii de succes sunt persoanele care au capacitatea de a se adapta la schimbări, de a motiva și de a se angaja în procesul de învățare continuă. Pentru a deveni un manager de succes, trebuie să …

Actual
Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta

Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta. Pentru pregatirea zilei nationale MCF Construct 2000 SRL a arborat steagul national. La multi ani Romania! Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta. Puteti afla mai multe …

Actual
Informare publică- program casare autovehicule 03.11.2022

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat amânarea programului casare autovehicule pentru anul viitor.  „Administrația Fondului pentru Mediu intenționează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanțate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza și implementarea proiectelor, așa cum este …