Peste o mie de batrani din centrele de ingrijire si asistenta au primit o mangaiere din partea artistilor

Comunicate de presa

 

IMG_3294Peste 1.000 de batrani din 8 Centre de Ingrijire si Asistenta din Municipiul Bucuresti au avut parte de o experienta de neuitat, fiind vizitati de artistii Asociatiei Culturale SpectacolArt Bucuresti care, alaturi de “Insart & Events”, au sustinut in fata acestora mai multe concerte de o inalta tinuta artistica.

Actiunile social-culturale au facut parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Daruind, vei dobandi”, care s-a desfasurat in perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2015, in 8 centre de ingrijire si asistenta pentru persoanele varstnice, si au avut drept scop promovarea creatiilor de inalta tinuta artistica in randul unei categorii sociale neglijate.

Concertele sociale au cuprins arii celebre din operete consacrate, dar si piese instrumentale, clasice si moderne in interpretarea artisilor: Geanina Meragiu – vioara, Marius Meragiu – pian, Florin Budnaru – solist vocal, Augustin Creznaru – flaut, Iulian Radoi – solist balet, Madalina Mechenici – solist balet, Daniela Vladescu – solist vocal.

Proiectul “Daruind, vei dobandi”, care a luat pentru prima data fiinta in 2009, a fost organizat de Asociatia Culturala SpectacolArt si cofinantat de Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, care are ca principala misiune reprezentarea, promovarea si protejarea culturii romane, in special a creatiilor muzicale interpretative. Printre partenerii proiectului se numara Insart & Events, Asociatia Escu, Bilet.ro, Plus Communication si Asociatia Cultural Act.

“Am trait un sentiment de bucurie, emotie si onoare, pe care cu greu il poti descrie in cuvinte, atunci cand interpretam si vedeam, in acelasi timp, lacrimi de bucurie pe obrajii unor oameni atat de minunati. Niciodata nu trebuie sa uitam de persoanele in varsta, trebuie sa le fim mereu aproape, deoarece singura lor nevoie reala, care a ramas dupa atatia ani de viata, este afectiunea. Trebuie sa-i pretuim, sa-i cinstim si sa le oferim toata iubirea noastra, deoarece ei au trait vremuri grele si cu toate acestea ne-au crescut si au facut-o intr-un mod ireprosabil. Proiectul social “Daruind, vei dobandi” a fost special creat pentru scumpii nostri bunici si ne dorim sa-l ducem mai departe, poate si in alte centre de ingrijire si asistenta din tara, deoarece muzica reprezinta o forma de terapie care le mangaie sufletele, iar ei tanjesc dupa aceasta mangaiere”, declara Iulian Radoi, managerul artistic al Asociatiei Culturale SpectacolArt Bucuresti si regizorul proiectului “Daruind, vei dobandi”.

Asociatia Culturala SpectacolArt Bucuresti este o organizatie nonguvernamentala specializata in organizarea, productia si crearea de spectacole de muzica, teatru si dans, management artistic si planificarea turneelor artistice.

Comunicate de presa
Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru: 10 pași prin care managerii devin lideri

Psihologii cred că schimbarea mentalității este esențială pentru a deveni un manager de succes. Managerii de succes sunt persoanele care au capacitatea de a se adapta la schimbări, de a motiva și de a se angaja în procesul de învățare continuă. Pentru a deveni un manager de succes, trebuie să …

Actual
Traditie in CreativeADS

EN: Are you looking to promote your business online? Look no further! Our company offers a variety of PR and CPC advertising options to help you reach your target audience and increase your sales. With our expertise and experience in the digital space, we can help you craft a marketing …

Actual
Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta

Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta. Pentru pregatirea zilei nationale MCF Construct 2000 SRL a arborat steagul national. La multi ani Romania! Patriotism marca Alpha Builders – Cel mai mare constructor de imobile de lux din Constanta. Puteti afla mai multe …